Financování podnikatelských aktivit společnosti BARVY A LAKY TELURIA, s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tématem diplomové práce je vhodný výběr financování podnikatelské aktivity v podobě investice do přístavby velkokapacitní haly společnosti BARVY A LAKY TELURIA, s.r.o. působící v chemickém průmyslu. Diplomová práce je rozdělena na teoretickou, analytickou a návrhovou část. První část práce je zaměřena na charakteristiku a rozdělení možností financování stanovené podnikatelské aktivity a postupů z oblasti finanční analýzy. Analytická část práce je nejprve zaměřena na zhodnocení finanční situace podniku s pomocí finanční analýzy, poté následuje výběr možného financování velkokapacitní haly. Závěrečná část práce obsahuje doporučení vhodného financování aktivity v podobě přístavby velkokapacitní haly.
The topic of the master’s thesis is the appropriate selection of financing business activities, namely investments into the preparation of a high capacity hall of the company BARVY A LAKY TELURIA, s.r.o which deals in the chemical industry. The thesis is divided into a theoretical part, analytical part and a design part. The first theoretical part is focused on the characteristics and division of the possibilities of financing the established business activity and the procedures in the field of financial analysis. The second analytical part is firstly focused, with the help of financial analysis, on the evaluation of the company’s financial situation and secondly it contains an initial selection of the possible funding of the high capacity hall. The final design part contains a recommendation of a suitable financing activity in the form of a high capacity hall extension.
Description
Citation
LEBIŠOVÁ, M. Financování podnikatelských aktivit společnosti BARVY A LAKY TELURIA, s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Zuzana Kučerová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
otázka vedoucího: zodpovězeno otázky oponenta: zodpovězeno Ing. Ptáček: Bylo by možné financování vyřešit v rámci skupiny? zodpovězeno Ing. Doubravský: Vysvětlete tabulky a dále číslo -1 v tabulkách na stranách 85 a 86. zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO