Analýza manipulace s materiálem a skladování ve firmě SEJONG Czech, s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato práce má za úkol analyzovat současný stav skladování a manipulace s materiálem ve vybrané firmě a na základě toho poskytnout a popsat návrh možného vylepšení, které by bylo možné v podniku aplikovat. V teoretické části práce jsou shrnuty některé nekonvenční metody z této oblasti, jejich popis a možné výhody vyplývající z jejich používání.
This thesis aims to analyze the current state of storage and material handling in the selected company and also to provide possible improvements that could be applied. The theoretical part of the thesis summarizes some unconventional methods in this field, their description and possible benefits from their use.
Description
Citation
SCHWARZ, A. Analýza manipulace s materiálem a skladování ve firmě SEJONG Czech, s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
prof. Ing. Miroslav Píška, CSc. (předseda) doc. Ing. Viktor Kreibich, CSc. (místopředseda) Ing. Karel Osička, Ph.D. (člen) Ing. Petra Sliwková, Ph.D. (člen) Ing. Martin Petrenec, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslav Svoboda, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise: V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: 1. Jaké položky z toku materiálu byste eventuálně vyřadil? 2. Zvažoval jste alternativní řešení tahačů? 3. Myslíte, že robot je jediný prostředek automatické linky?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO