Návrh výroby formy pro vstřikování plastů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce, vypracovaná v průběhu studia B-STG Strojírenská technologie, je zaměřena na návrh výroby vstřikovací formy pro plastové díly. Zahrnuje popis technologie vstřikování a funkce jednotlivých dílů vstřikovací formy. Dále rozebírá návrh výroby, který obsahuje postup výroby a vyhotovené operační návodky. Závěr práce je věnován technickoekonomickému zhodnocení návrhu.
The Bachelor's thesis, written during the study of B-STG Manufacturing Technology, is focused on the production concept of injection mould for plastic components. It includes a description of the technology of injection moulding and the function of the individual parts of the injection mould. Further it analyses the production concept that contains the production process steps and the operating instructions. The conclusion of the thesis is devoted to the technical and economic evaluation of the concept.
Description
Citation
HRDLIČKA, M. Návrh výroby formy pro vstřikování plastů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
prof. Ing. Miroslav Píška, CSc. (předseda) doc. Ing. Viktor Kreibich, CSc. (místopředseda) Ing. Karel Osička, Ph.D. (člen) Ing. Petra Sliwková, Ph.D. (člen) Ing. Martin Petrenec, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslav Svoboda, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise: 1. Uveďte obecný sled operací technologickém postupu. V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: 1. Co znamenají parametry elektroerozivního obrábění Ton Toff? 2. Viděl jste někdy graf znázorňující elektroerozivní obrábění? 3. Co je to jiskrová mezera a v jakých velikostech by byla pro hrubovací a dokončovací elektroerozivní obrábění? 4. Jaké jsou rozdíly v dielekticích pro drátové řezání a hloubení?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO