Webová aplikace pro zadávání úkolů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na řešení problému v komunikaci, který byl nalezen u stavební společnosti sídlící v Průhonicích u Prahy. Řešení je vytvořeno jako webová aplikace společně s novou webovou prezentací. Diplomová práce postupuje od analýz, popisu problému, návrhu řešení až po tvorbu řešení a spuštění v testovacím prostředí. V závěru jsou zhodnoceny náklady a přínosy webové aplikace a prezentace.
This diploma thesis analyses and tries to solve a communication problem found in a roofing company situated in Průhonice nearby Prague. The solution is presented as a web application and new web page. The diploma thesis is constructed as follows: an analysis, the problem description, suggestion of a solution, creating the suggested solution and trial launching. In the end, the thesis evaluates the costs and benefits of the web application and web page.
Description
Citation
ZIKMUND, V. Webová aplikace pro zadávání úkolů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) prof. RNDr. Zdeněk Pospíšil, Dr. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-12
Defence
otázky oponenta: zodpovězeno doc. Koch: proč řešení navazujete na socialní síte - zodpovězeno dr. Smolíková: Swot analýza společnosti, vysvetlit hrozby! - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO