Analýza procesů firmy za účelem výběru nového pokladního systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá analýzou procesů vybrané společnosti za účelem sestavení kritérií pro výběr nového pokladního systému a technických prostředků k němu potřebných. První část je zaměřena na teoretické poznatky z oblasti informačních systémů, legislativě maloobchodu, procesů a analytických nástrojů k pochopení celého tématu. V následné části je probrán současný stav společnosti, kdy kromě základních informací jsou provedené také analýzy vlivů vnitřního a vnějšího okolí, které společnost lépe identifikují. V této části jsou také definovány procesy, ke kterým se váže pokladní systém a na jejich základě jsou stanovené kritéria pro jeho výběr. Závěrem jsou prezentováni vhodní kandidáti na dodavatele systému a také technického vybavení. Je zde zahrnuto doporučení a ekonomické zhodnocení, které je neodmyslitelnou součástí kritérií výběru dodavatele.
This thesis deals with process analysis selected by the company to build criteria to select a new cashier system and technical means needed for that. First part is focused on theoretical knowledge from the field of information systems, legislation of retail, process and analytical tools to understand the whole topic. In the following section there is a current state of the company being discussed, when besides basic informations there are also analyzes of internal and external influences performed, which company identify better. This section also defines processes to which the cash register is linked and on which basis the criteria for choosing it are set. Finally the suitable candidates for system suppliers and technical equipment are presented. It includes recommendations and economic evaluation that is an integral part of the supplier selection criteria.
Description
Citation
ZATLOUKALOVÁ, K. Analýza procesů firmy za účelem výběru nového pokladního systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Vilém Jordán (člen) Ing. Hana Klčová, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2018-06-12
Defence
otázky oponenta - odpovězeno Ing. Klčová - Vysvětlete konkrétní hodnoty nákladů v tabulce TCO, zejména servisní služby. - odpovězeno Ing. Jordán - Otázka ohledně nastavování VPN, míra zabezpečení, protokoly. - odpovězeno Prof. Rejnuš - Obsahuje systém EET, který z navržených systémů je vhodný pro drobného podnikatele? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO