Vývoj webové aplikace pro řízení projektů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zaměřuje na návrh, vývoj a následnou implementaci webové aplikace ve společnosti BKB Metal, a.s. Jedná se tedy o kompletní dodávku hotového řešení. Náplní této práce je vytvořit a implementovat do firemního prostředí webovou aplikaci, která bude sloužit jako podpora při řízení projektů a bude především poskytovat prostředí pro vytváření vizualizací pomocí Ganttova diagramu. Podnětem k realizaci tohoto projektu bylo především nevyhovující současné řešení, které nepodporuje stěžejní požadavky společnosti a také snaha o snížení nákladů.
This diploma thesis focuses on the design, development and subsequent implementation of the web application at the company BKB Metal Plc. In that case it is the complete supply ready-made solution. The aim of this work is to develop and implement the web application into corporate environment that will serve as a support of project management and will especially provide the solution for creating visualization by using a Gantt diagram. The impetus for this project was primarily the inconvenient of the current solution, which is not support the key company requirements and as well efforts to reduce costs.
Description
Citation
KLEČKA, F. Vývoj webové aplikace pro řízení projektů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno Ing. Ondrák - V čem spatřujete výhodu vlastního řešení a v jakých cenových hladinách se pohybujete? - odpovězeno Ing. Ondrák - Jak máte zajištěnou business kontinuitu? - odpovězeno Ing. Luhan - Zvažoval jste nějakou podporu pro řízení rizik? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO