Optimalizace tranzitu dat v síti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí. První část se zabývá popisem nezbytných teoretických celků spolu s analýzou sítě ISP a dalšími vstupními informacemi. Tyto poznatky jsou dále využity v druhé části bakalářské práce. Praktická část se zabývala ověřením optimalizačních mechanismů v laboratorní síti. Následně širším testováním optimalizačních mechanismů, založených na různých způsobech značení datových toků a místě nasazení těchto pravidel. Dále byly zhodnoceny výhody a porovnání těchto metod.
This bachelor thesis is divided into two parts. The first part deals with and describes necessary teorethical units, together with analyse of ISP network and other input informations. These findings are further used in second part of bachelor thesis. The practical part dealt with testing of optimization mechanisms in the laboratory network. Thereafter has been done a wider tests of optimization mechanisms based on different ways of marking data streams and deploying these rules. The advantages and comparision of these methods were further evaluated.
Description
Citation
ŘEZÁČ, M. Optimalizace tranzitu dat v síti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Václav Zeman, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Petr Münster, Ph.D. (člen) Ing. Anna Kubánková, Ph.D. (člen) PhDr. Jan Krejčí (člen) Ing. Vojtěch Fiala (člen)
Date of acceptance
2018-06-14
Defence
1) Porovnejte stav sítě před a po aplikaci zvolených postupů a prosím o konkrétní vyjádření, nikoli jen o konstatování, že stav se zlepšil. K obr. 2.4., 2.5., 2.6., 2.7. uveďte závislosti po optimalizaci. - Student odpověděl. 2) Kapitola dvě se nazývá Kvalita služeb v definované síti. Uveďte přesně, jak je tato síť definována a proč. - Student odpověděl. Na ostatní dotazy během diskuze student odpověděl.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO