Využitelnost plastových materiálů z komunálních odpadů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Hlavní náplní předkládané bakalářské práce je identifikace provozních a ekonomických nároků spojených s produkcí druhotných surovin ze separovaného plastového odpadu. Součástí je i porovnání možného nakládání jak se separovanými plastovými odpady, tak i s plasty vyskytujícími se společně se zbytkovým směsným komunálním odpadem.
The main aim of this bachelor thesis is identification of running costs and economical claims connected with production of secondary raw materials from separated plastic waste. It also includes a comparison between treatment of separated plastic waste and treatment of plastics that occur together with residual mixed municipal solid waste.
Description
Citation
JEDLIČKOVÁ, K. Využitelnost plastových materiálů z komunálních odpadů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Jegla, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vítězslav Máša, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jiří Hájek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Martin Pavlas, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Lošák, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Skryja, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-15
Defence
1. Student prezentoval svou bakalářskou práci. Prezentace obsahovala následující body: - analýza předmětného probému - rešerše stavu poznání - popis výpočtového nástroje - zhodnocení výsledků 2. Tajemník přečetl posudek a dotazy oponenta. 3. Student uspokojivě odpověděl na dotazy oponenta. 4. Členové komise položili dotazy k bakalářské práci: Jak společnost EKO-KOM získává své prostředky. Jaká je kapacita poptávky po separovaných odpadních surovinách. Jaký je důvod slabé poptávky po separovaných surovinách. Je v práci uvažováno se scénářem zákazu některých plastů pro obaly. 5. Student uspokojivě odpověděl na dotazy komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO