Rozvoj procesu neustálého zlepšování v obchodně-výrobní společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá procesem neustálého zlepšování v obchodně-výrobní společnosti Bosch Rexroth v Brně a návrhem na jeho zdokonalení. První část je věnována popisu současné situace a jednotlivých nástrojů, které jsou k realizaci neustálého zlepšování nejčastěji používány, a to včetně vyhodnocení jejich kladů a záporů. Druhá část je zaměřena na návrh a popis nástrojů, jež reagují na podstatná negativní zjištění. Vybrané nástroje jsou do procesu neustálého zlepšování následně implementovány.
This bachelor’s thesis deals with a continuous improvement process in sales, service and manufacturing in company Bosch Rexroth Brno. The goal is to propose the improvement of mentioned processes. First part is devoted to a description of the actual situation and tools used to realize a continuous improvement. That includes an evaluation of their positives and negatives. Second part is focused on a proposal and a description of tools, which respond to important negative findings. Chosen tools are implemented into the continuous improvement process.
Description
Citation
ZVOLÁNKOVÁ, K. Rozvoj procesu neustálého zlepšování v obchodně-výrobní společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kvalita, spolehlivost a bezpečnost
Comittee
prof. Ing. Dušan Maga, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Miloš Hammer, CSc. (místopředseda) Ing. Maria Krbalová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Róbert Jankových, CSc. (člen) Ing. Jan Blechta (člen)
Date of acceptance
2018-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO