Návrh rozpočtu Fakulty výtvarných umění Vysokého učení technického v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá analýzou sestavování rozpočtu na FaVU VUT. Teoretická část je věnována rozboru současné právní regulace českého veřejného vysokého školství a v obecné rovině i jeho financování. V návaznosti na tento úsek pak praktická část přináší vhled do sestavování rozpočtu na FaVU VUT, jakožto i do problematiky financování uměleckých oborů na uměleckých i neuměleckých veřejných vysokých školách a zabývá se jejich komparací. Práce podává návrhy i na optimalizaci chodu fakulty a sestavování jejího rozpočtu v dalších letech.
The Bachelor Thesis on the topic "The Draft Budget of the Faculty of Fine Arts of Brno University of Technology" deals with the analysis of assembling the budget of this faculty. The theoretical part deals with the analysis of current legal regulation of the Czech public universities and their financing in general. Following this part, the practical part takes an insight into the assembling the budget for the Faculty of Fine Arts of Brno University of Technology, as well as the financing of artistic fields of study in artistic and non-artistic public universities and discusses their comparisons. Consequently, this work gives suggestions on the optimization of the faculty and its budgeting in next years.
Description
Citation
JIRKŮ, M. Návrh rozpočtu Fakulty výtvarných umění Vysokého učení technického v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-14
Defence
otázky vedoucího: zodpovězeno otázky oponenta: zodpovězeno doc. Doskočil: V jakém kontextu jste uvažovala ve své práci pojem optimalizace? zodpovězeno doc. Lajtkepová: Domníváte se, že mzdový předpis v rámci tarifní mzdy jsou konkurenceschopné v rámci veřejných vysokých škol? zodpovězeno doc. Mikulec: Jaký je Váš názor na aplikaci „FullCost“? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO