Pracovněprávní vztahy z hlediska optimalizace mzdových a osobních nákladů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá problematikou pracovněprávních vztahů. Zaměřuje se na optimalizaci mzdových a osobních nákladů zaměstnavatele v souvislosti se sezónní výrobou, která je spojena s nerovnoměrně rozvrženou potřebou zaměstnanců ve výrobě v průběhu kalendářního roku. Bakalářská práce hodnotí aktuální situaci podnikatele v oblasti pracovněprávních vztahů a na základě provedené analýzy jsou navržena řešení využitelná pro úsporu mzdových a osobních nákladů zaměstnavatele.
The bachelor thesis deals with the issue of labor relations. It focuses on optimizing wage and personnel costs of the employer in connection with seasonal production, which is linked to the unequally structured need of employees in production during the calendar year. The bachelor thesis evaluates the current situation of the entrepreneur in the field of labor relations and based on the analysis proposed a solution usable for saving the wage and personal costs of the employer.
Description
Citation
VICHTOVÁ, M. Pracovněprávní vztahy z hlediska optimalizace mzdových a osobních nákladů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. (místopředseda) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-14
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno prof. Koráb: Jsou v podniku pracovní pozice i pro ženy? odpovězeno prof. Koráb: Jaká je věková struktura zaměstanců? odpovězeno prof. Koráb: Jaký je charakter lidí kteří se hlasí na danou pozici? odpovězeno doc. Hromádka: Jaká je dostupnost požadované kvalifikace pro zaměstnání? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO