Podnikatelský záměr na založení zážitkové kavárny s nehtovým studiem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem mojí bakalářské práce je reálné zjištění poznatků a detailů k založení kavárny. Práce se skládá z části teoretické, kde definuji právní formy podnikání a podnikatelský záměr, který obsahuje plán výrobní, marketingový a finanční analýzu. V další kapitole se zaměřuji na praktickou část podnikatelského záměru, kde je vypracován plán výrobní, marketingový a finanční. Cílem bakalářské práce je vytvořit reálný podnikatelský záměr na založení zážitkové kavárny s nehtovým studiem.
The subject of my bachelor thesis is the development of a real business plan for setting up an experience café with a nail studio. The thesis consists of a theoretical part, where I define the legal forms of entrepreneurship and business plan, which contains a plan of production, marketing and financial analysis. In the next chapter I focus on the practical part of the business plan, where the production, marketing and financial plan is drawn up. The aim is to find out real facts and details about the very establishment of a café.
Description
Citation
KAJFOŠOVÁ, I. Podnikatelský záměr na založení zážitkové kavárny s nehtovým studiem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (místopředseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-14
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno. Otázky oponenta - odpovězeno. doc. Beneš - Zvažovala jste daňové zatížení pro zaměstnance? - odpovězeno doc. Beneš - Jaké jsou personální náklady? - odpovězeno doc. Beneš - Máte už sjednaný návrh od banky na úvěr? - odpovězeno Mgr. Novotná - Jak by se dal Váš dotazník lépe statisticky zpracovat? - částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO