Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na zhodnocení finanční situace v daném podniku a návrhů na zlepšení zjištěných nedostatků. Analýza je na základě účetních výkazu za období 2012, 2013, 2014, 2015 a 2016. První část práce zahrnuje poznatky z teorie, které jsou dále aplikovány v praktické části této práce. Druhá část je zaměřena na základní informace o podniku a aplikace vybraných metod. Ve třetí části jsou navrhovány konkrétní opatření pro zlepšení finančního zdraví podniku v následujících letech.
The bachelor thesis is focused on evaluation of the financial situation in the given company, using selected methods. These are the years 2012, 2014, 2015 and 2016. The first part of the thesis includes knowledge from the theory, which is further applied in the practical part of this work. The second part focuses on basic business information and numerical examples of individual indicators. The third part proposes specific measures to improve the financial health of the company in the coming years.
Description
Citation
STRAŽOVSKÁ, L. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zuzana Dohnalová, Ph.D. (místopředseda) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-14
Defence
otázka vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno RNDr. Chvátalová - Vaše prezentace obsahovala spoustu přehledných tabulek, avšak v bakalářské práci tyto tabulky nevidím. Máte je někde v práci uvedeny - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO