Podnikatelský projekt

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Jejím hlavním cílem je vytvořit podnikatelský plán pro developerský projekt, který povede k realizaci výstavby rodinných domů v okolí Olomouce. K jeho vytvoření slouží vybrané analýzy – SWOT analýza, bod zvratu, životaschopnost projektu a dotazníkové šetření vybrané cílové skupiny.
This bachelor´s thesis contains both theoretical and practical parts. The main objective is to create a business plan for a development project that will lead to construction of family houses in Olomouc area. The plan consists of the following analytical tools: SWOT analysis, break even point projection, project viability and questionnaire that was answered by a specific target group.
Description
Citation
NEPOŽITKOVÁ, L. Podnikatelský projekt [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-15
Defence
otázka vedoucího práce - odpovězeno v plném rozsahu otázky oponenta práce - odpovězeno v plném rozsahu prof. Rejnuš: Jaké byly parametry splácení úvěru? - odpovězeno v plném rozsahu prof. Rejnuš: Jak se liší ceny bytů v Olomouci a v Brně? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Videcká: V práci máte dotazníkové šetření, kde uvádíte, že respondenti byli oslovování emailem nebo přes Facebook? Jakým způsobem jste vybírala dané respondenty? - odpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO