Hodnocení finanční situace společnosti a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na hodnocení finanční situace společnosti Edwards, s.r.o. v letech 2012 až 2016. V teoretické části jsou definovány postupy, metody a ukazatele. V analytické části jsou uvedeny informace o analyzované společnosti a je provedena finanční analýza. V poslední části jsou podány návrhy ke zlepšení finanční situace.
Bachelor‘s thesis is focused on the evaluation of the financial situation of the company Edwards, s.r.o. within the period year 2012 till 2016. The theoretical part defines procedures, methods and indicators. The analytical part provides information on the company being analyzed and a financial analysis is performed. In the last part proposals are made to improve the financial situation.
Description
Citation
KOCMAN, K. Hodnocení finanční situace společnosti a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Iva Živělová, CSc. (předseda) doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (místopředseda) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-15
Defence
otázky oponenta: zodpovězeno Ing. Hanušová: Povolí mateřská společnost Vámi navrženou investici (vlastní výzkum a vývoj)? zodpovězeno částečně Ing. Hanušová: Upřesnění rozpisu nákladů investice. Na co přesně se navržené náklady vztahují? Co zahrnuje položka ostatní náklady? zodpovězeno částečně Ing. Heralecký: Jak jste dospěl k výši diskontní sazby? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO