Návrh větrání bytu v panelovém domě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na řešení větrání s rekuperací pro byt v panelovém domě. Úvodní kapitola se zabývá rozborem současných větracích jednotek a příslušenství určených pro tyto účely. Další kapitoly jsou věnovány návrhu různých variant jednotek, potrubních sítí a způsobů regulace pro zadaný byt. V poslední části práce jsou vyhodnoceny náklady vynaložené na montáž, údržbu a provoz použitých jednotek. Na konci práce jsou přiloženy výkresy jednotlivých variant včetně seznamu položek.
Topic of bachelor thesis is aimed to solving of ventilation with heat recovery in flats. Introduction is deals with analysis of current ventilation units and attachments specified for this purposes. Next chapters are devoted to design different options of units, pipes systems and kinds of regulations for assigned flat. In last part of work are evaluated costs invested to instalation, maintanance and running of used units. At the end of the work are put drawings of individual solvings including bill of materials.
Description
Citation
DOLEŽEL, P. Návrh větrání bytu v panelovém domě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Energetika, procesy a životní prostředí
Comittee
doc. Ing. Jan Fiedler, Dr. (předseda) doc. Ing. Marek Baláš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Kracík, Ph.D. (člen) Ing. Hana Lisá, Ph.D. (člen) Ing. Přemysl Kohout (člen) Ing. Jaroslav Pavlů, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-19
Defence
Byly zodpovězeny otázky oponenta k závěrečné práci. Otázky členů komise: Jak jste vyhodnocoval porovnání hlučnosti zařízení? Jak jste určoval průtok vzduchu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO