Návrh komunikačního mixu ve vybraném podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Téma bakalářské práce je komunikační mix, kde se podrobně podíváme na současný stav společnosti Autodoprava Pavel Válek. Práce je rozdělena na dvě části, v první části si rozebereme teoretickou úlohu. Nejvíce nás bude zajímat komunikační mix, ale podíváme se i na marketingový mix, SWOT analýzu, SLEPT analýzu a další. V praktické části si teoretickou ukážeme v praxi na konkrétní společnosti Autodoprava Pavel Válek. Ze které bychom měli vyvodit návrhy na zlepšení komunikační strategie společnosti.
Topic of this bachelor’s thesis is communication mix of Autodoprava Pavel Válek and its current situation. The bachelor’s thesis is divided into two parts, first part is theoretical. It is mostly interested into communication mix, but also marketing mix, SWOT analysis, SLEPT analysis and other marketing tools. Practical part uses theoretical knowledge on current situation of Autodoprava Pavel Válek and the result is offer of better communication strategy.
Description
Citation
VÁLKOVÁ, D. Návrh komunikačního mixu ve vybraném podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Martin Mucha, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-18
Defence
otázka vedoucího práce - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Mucha: V Porterově modelu se zabýváte konkurencí, jaká byla kritéria pro volbu konkurenčních firem? - odpovězeno částečně Ing. Mucha: Víte, v jaké vzdálenosti mají sídla či provozovny klienti zkoumané společnosti? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Hanušová: Proč jste při zpracování práce zařadila nejprve interní a následně externí analýzy? - odpovězeno částečně Ing. Hanušová: Domníváte se, že síly okolí jsou menší než síly vnitřní? Ing. Hanušová: Proč jste zvolila SLEPT analýzu? Domníváte se, že ekologické faktory nehrají pro dopravní společnost roli? - odpovězeno částečně Ing. Hanušová: Jako substitut uvádíte lodní dopravu. Je možné tento typ dopravy využít v České republice? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Hanušová: Jaká je vyjednávací síla odběratelů a dodavatelů? - neodpovězeno Ing. Hanušová: Domníváte se, že propagační materiály, které navrhujete, zajistí společnosti, že od ní neodejdou její velcí klienti? - odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO