Hodnocení finanční situace společnosti a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na hodnocení společnosti VO-Karbula s. r. o. v letech 2012 – 2016. Teoretická část obsahuje definice analýz a finančních ukazatelů. V praktická části je představena analyzovaná společnost, a především je provedena finanční analýza. Na základě výsledků této analýzy jsou na konci práce vyjádřeny návrhy na zlepšení finanční situace společnosti.
Bachelor thesis is focused on evaluation of VO-Karbula s. r. o. in the period 2012 –2016. The theoretical part contains definitions of analyzes and financial indicators. In the practical part is presented the analyzed company and mainly is performed financial analysis. Based on the results of this analysis are at the end of the thesis expressed proposals to improve the financial situation of the company.
Description
Citation
ŠNAJDAROVÁ, M. Hodnocení finanční situace společnosti a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Martin Mucha, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-18
Defence
Ing. Hanušová: Proč v práci navrhujete, aby snížila společnost stav zásob, proč? - odpovězeno částečně Ing. Hanušová: V práci uvádíte, že společnost má příležitost prodávat do zahraničí. Kam přesně? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Hanušová: Z čeho tato příležitost vyplynula? - odpovězeno částečně připomínka Ing. Hanušová: Navrhujete opatření, která jdou mimo důvody, které způsobily firmě ztrátu. Ing. Milichovský: Jak jste stanovila optimální zásobu? - odpovězeno částečně připomínka Ing. Milichovský: Optimální zásoba se většinou bere ve vztahu k objednávanému množství. Ing. Milichovský: Nemyslíte si, že by byla lepší metoda Just in time? - odpovězeno částečně Ing. Hanušová: Kdo je v tuto chvíli majitelem firmy a kdo společníkem? - odpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO