Hodnocení finanční situace společnosti a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na zhodnocení finanční situace společnosti v období 2012 – 2016 a návrhy na její zlepšení v období. K objasnění základních pojmů a interpretací budou využity poznatky z teoretické části. V praktické části, díky teoretickým poznatkům, jsou zaznamenány reálné výpočty vybrané společnosti. Závěrečná část bakalářské práce je směřována na vhodné návrhy a doporučení pro zvolenou společnost.
The bachelor thesis focuses on the evaluation of the financial situation of the selected company and proposals for its improvement in the period 2012 – 2016. Lessons learned from the theoretical part will be used to clarify basic concepts and interpretations. In the practical part, due to the theoretical knowledge, the real calculations of the selected company are recorded. The final part of the bachelor thesis is directed to suitable proposals and recommendations for the chosen company.
Description
Citation
SOJKOVÁ, Š. Hodnocení finanční situace společnosti a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Josef Novotný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-18
Defence
otázka oponentky - odpovězeno doc. Šimberová - Jak se firma stavěla k předneseným návrhům? Budou je využívat? - odpovězeno doc. Šimberová - Jak se firma vypořádala s bezpečností dat? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO