Hodnocení finanční situace společnosti a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je založena na zhodnocení finanční situace společnosti Hartmann-Rico, a.s. v letech 2012 až 2016. V teoretické části jsou charakterizovány všechny potřebné analýzy a ukazatele. V analytické části je zpracována samotná analýza okolí společnosti a finanční analýza. Poslední návrhová část je zaměřena na zhodnocení finanční situace společnosti na základě výsledků z provedených analýz a jsou navržena řešení, která vedou k odstranění zjištěných nedostatků a ke zlepšení finanční situace společnosti.
The bachelor thesis is based on evaluation of the financial situation of Hartmann-rico, a.s. in years 2012 to 2016. In the theoretical part all needed analyzes and indicators are characterized. In the analytical part the analysis of the company's environment and the financial analysis is processed. The last part focuses on evaluation the financial situation of the company, which is based on the results of the analyzes and there are suggested some solutions that lead to the elimination of the identified deficiencies and to the improvement of the financial situation of the company.
Description
Citation
VARGOVÁ, N. Hodnocení finanční situace společnosti a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (místopředseda) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-18
Defence
otázka oponenta: zodpovězeno Ing. Kaňovská: Konzultovala jste své návrhy se společností? Kdy plánují vaše návrhy realizovat? zodpovězeno Ing. Heralecký: Zkoušela jste udělat analýzu i u ostatních společností, kteří nabízejí stejný produkt jako Česká spořitelna? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO