Návrh změn marketingové komunikace vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem změn marketingové komunikace vybrané společnosti. Jedná se o značku Intimissimi a její konkrétní pobočku v Brně, v nákupním centru Galerie Vaňkovka. Na základě prováděných analýz současného stavu budou navrženy změny, které si kladou za cíl zlepšit vnímání značky zákazníky.
This bachelor thesis is focused on the proposal of changes in the marketing communication of selected company. According to the evaluation of the current state of communication mix, the suggestions are proposed. The main goal of the changes is to improve the perception of the Intimissimi brand by Czech customers.
Description
Citation
POSPÍŠILOVÁ, K. Návrh změn marketingové komunikace vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Josef Sedlák, Ph.D. (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-20
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno v plném rozsahu otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Zich - Řešila jste, o jakém zvýšení tržeb se bavíme? - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Sedlák - Já jako muž strašně nerad nakupuju. Naopak moje žena vlastní x karet do x různých obchodů. Jak zajistíte, abych byl Vaším zákazníkem? - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Sedlák - Jak to bude s reklamama a s placením, jak si to představujete? Byli byste stále ziskoví? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Kruntorádová - Kdo je typický zákazník Vaší prodejny? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Kruntorádová - Zaznělo tady, že mezi českou a italskou zákaznicí je rozdíl. V čem? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Kruntorádová - Na toto navážu, je tam rozdíl ještě v něčem v rámci produktu? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Kruntorádová - Myslíte si, že ty prodavačky na prodejnách jsou tak schopné jako vy, aby byly schopné si ty zákaznice odhadnout a ten produkt jim prodat? - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Zich - Na kolik má značka potenciál u mužů? - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO