Podnikatelský záměr pro založení zábavního centra

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je návrh podnikatelského záměru pro nově vzniklou firmu. Jde o analýzu trhu v daném odvětví zábavního průmyslu, analýzu konkurence, samotnou konkurenceschopnost nově vzniklého podniku a návrh pro kompletní realizaci tohoto plánu.
The subject of this bachelor thesis is the business plan for the newly established company. It is a market analysis in the entertainment industry, an analysis of competition, the competitiveness of the newly established company and a proposal for a complete implementation of the plan.
Description
Citation
MUSIL, L. Podnikatelský záměr pro založení zábavního centra [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) Ing. Aleš Polzer, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-19
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Milichovský - Kolik je autorů bakalářské práce? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Milichovský - Jaký je zájem potenciálních zákazníků po únikových hrách? - zodpovězeno částečně Ing. Milichovský - Jakou jste použil metodu pro vyhodnocování rizik? - zodpovězeno částečně doc. Zich - Jakou budete mít živnost? Co napíšete do ohlášení živnosti? - zodpovězeno částečně doc. Zich - Z čeho pramení Vaše odhady tržeb? - zodpovězeno částečně doc. Zich - Pesimistická, optimistická varianta, body zvratu, ty jsou stanovené na základě čeho? - zodpovězeno s výhradami doc. Zich - Které ekonomické faktory byste měl do analýzy zahrnout a v práci je neuvádite? - zodpovězeno s výhradami doc. Zich - Jak jste dělal náhodný výběr? - zodpovězeno s výhradami doc. Zich - Metody uplatnění časového plánu - zodpovězeno s výhradami
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO