Rozvoj konkurenceschopnosti podniku zaměřený na posilování tvorby hodnoty pro zákazníka

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním cílem této bakalářské práce je rozvoj konkurenceschopnosti vybraného podniku zaměřený na posilování tvorby hodnoty pro zákazníka. Důležitou částí vypracování analýzy hodnotového řetězce Budou provedeny také další analýzy, například analýza konkurenčního prostředí a SWOT analýza. V těchto analýzách budou odhaleny problémy, které budou v další části řešeny.
The main goal of this thesis is the proposal of improve competitiveness in company named Kořínek & Trávníček, spol. s r.o. to enhancing the value for customers. The important part is elaboration of value chain analysis. There will be realized another analysis, for example analysis of competition or SWOT analysis. In these analyzes there will be revealed the problems, which will be solved in the next part.
Description
Citation
TRÁVNÍČEK, M. Rozvoj konkurenceschopnosti podniku zaměřený na posilování tvorby hodnoty pro zákazníka [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Josef Sedlák, Ph.D. (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-20
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno s výhradami otázky oponenta - zodpovězeno s výhradami Ing. Kruntorádová - Řekl jste, že pro firmu je v budoucnu nejdůležitější tvořit zisk. Ale jak se dívám na Váš návrh, tak je firma celou dobu ve ztrátě - zodpovězeno s výhradami Ing. Kruntorádová - Kde je vyhodnocený Váš model se změnama? - zodpovězeno s výhradami Ing. Kruntorádová - Jaká je doba návratnosti Vaší investice? - zodpovězeno s výhradami Ing. Kruntorádová - Když je teď ta firma ve ztrátě, kde vezmeme vlastní zdroje 3 000 000, které jste tam prezentoval? - zodpovězeno s výhradami Ing. Kruntorádová - Banka je opravdu ochotná přistoupit a dát úvěr na takovou investici? - zodpovězeno s výhradami Ing. Kruntorádová - V analytické části v ekonomickém zhodnocení uvádíte, že roste závěr o víno, protože ČR se umísťuje v žebříčku spotřeby alkoholu na předních příčkách. Jak tato informace souvisí se zájmem o víno? To, že roste spotřeba alkoholu znamená, že roste zájem o víno? - zodpovězeno s výhradami doc. Sedlák - Jak by se Vaše tabulka změnila, kdyby zaúřadovalo počasí? Např. mrazy, kroupy. Je tam s tím vůbec uvažováno? - zodpovězeno s výhradami Ing. Juřica - Jak se hodnota pro zákazníka změní Vaším návrhem? - zodpovězeno s výhradami
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO