Návrat investic do developerského projektu v Brně Žabovřeskách

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na problematiku týkající se návratu investic do developerských projektů, možnosti financování, rozsah a popis činností developmentu. V první části práce se zabývám developerským procesem, jeho účastníky a možnosti financování developerských projektů obecně. Druhá část práce je věnována konkrétnímu developerskému projektu rezidenční povahy a analýze trhu, ve kterém se developerských projekt vyskytuje. Cílem práce je objasnění developerského procesu, jeho financování a jaké subjekty do něj vstupují.
The diploma thesis is focused on the issue concerning the return on investment for the development projects, its financing possibilities, scope and description of the development activities. Withint the first part of the thesis is described development process, its participants and general possibilties of the development projects financing. The second part of the thesis is dealing with specific real estate residential development project and analysis of its existing market. The main goal of the thesis is to clarify the project development process, its financing and what subjects are involved in such a process.
Description
Citation
SASÍNOVÁ, Z. Návrat investic do developerského projektu v Brně Žabovřeskách [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Monika Doležalová (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2018-06-21
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Návrat investic do developerského projektu v Brně Žabovřeskách. Závěrečnou práci obhajovala přehledně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupovala dobře. Na otázky komise odpověděla přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta závěrečné práce částečně odpověděla. Ing. Lubomír Weigel, CSc., položil otázku: V závěrečné práci postrádám rozsáhlejší argumentaci k úspěchu developerského projektu. V čem je úspěch tohoto projektu? Ing. Michal Novotný, Ph.D., položil otázku: Jak dlouho trvala výstavba? TDI, byl domluven smluvně? Vedlejší náklady staveniště činili kolik procent v rozpočtu? Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomantka svou závěrečnou práci obhájila. Obhajoba: B
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO