Stanovení výše ekonomického nájemného v Jindřichově Hradci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Cílem práce je stanovení výše ekonomického nájemného pro bytový dům v Jindřichově Hradci. Nejprve jsou pro zvolený bytový dům vypočteny nákladové hodnoty pro provozování stavby. Dále je průzkumem trhu v Jindřichově Hradci zjištěno, jaká je výše nájemného v bytech rozdílných velikostí a dispozic. Z uvedených hodnot je určeno ekonomické nájemné, které je porovnáno se skutečným dosahovaným nájemným vlastníka bytového domu.
The aim of the thesis is to determine the amount of economic rent for an apartment building in Jindřichův Hradec. Firstly, there is calculated the amount of the running coasts of the apartment house. As follows, the market survey in Jindřichův Hradec reveals the amount of rent in apartments of different sizes and dispositions. From the stated values it is determined the economic rent, which is compared with the real amount of the rent obtained by the owner of the apartment house.
Description
Citation
SMOLÍKOVÁ, Z. Stanovení výše ekonomického nájemného v Jindřichově Hradci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Monika Doležalová (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2018-06-21
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Stanovení výše ekonomického nájemného v Jindřichově Hradci. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupovala zodpovědně. Na otázky komise odpověděla pohotově. Rovněž na doplňkové otázky od vedoucího závěrečné práce eventuelně oponentky odpověděla s přehledem. Ing. Michal Novotný, Ph.D., položil otázku :Jaký je podíl zastoupení v bytovém domě dispozice 3+kk? Ing. Tomáš Matras položil otázku: Jakou jste stanovila dobu návratnosti? Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomantka svou závěrečnou práci obhájila. Obhajoba: A
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO