Podnikatelský záměr na založení obchodu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na podnikatelský záměr pro založení obchodu s pralinkami v Pardubicích. V první části jsou položeny teoretické základy pro vypracování podnikatelského záměru formou podnikatelského plánu. Vypracovaný podnikatelský plán vychází z analýzy trhu a konkurence. Jeho součástí jsou také marketingový plán, realizační plán a finanční plán pro následující roky podnikání. Závěrem je zhodnocen pomocí metod návratnosti.
The bachelor thesis focuses on the business plan for setting up a pralines-shop in Pardubice. In the first part there are stated the theoretical foundations of the business plan. The developed business plan is based on market analysis and marketing research. It also includes a marketing plan, an implementation plan and a financial plan for following years of business. In conclusion, the busines plan is evaluated by return methods.
Description
Citation
URBANSKÁ, B. Podnikatelský záměr na založení obchodu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) Ing. Filip Šimeček (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-21
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno RNDr. Chvátalová - Bude prodejna v Pardubicích otevřena v rámci nějakého supermarketu? Budou se v Pardubicích pralinky pouze prodávat nebo i vyrábět? Zahrnula jste do nákladů i náklady na výrobu pralinek? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO