Rizika v oblasti řízení marketingových nástrojů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
ODRAZILOVÁ P. Rizika v oblasti řízení marketingových nástrojů. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně, Ústav soudního inženýrství, 2018 Diplomová práce je věnována problematice rizik v oblasti řízení marketingových nástrojů v podniku. Práce je členěna do tří hlavních částí, z nichž druhá se věnuje teoretickým východiskům, ve třetí kapitole je zhodnocen aktuální stav podniku ODRAZILOVÁ PETRA PHOTOGRAPHY, a to za pomoci analýz vycházejících z teoretické části práce. V poslední kapitole jsou uvedena opatření vedoucí ke zlepšení marketingového řízení podniku a eliminaci rizik, které s ním souvisejí.
ODRAZILOVÁ P. Risk in Marketing Tools Management. Diploma thesis. Brno: Brno University of technology, Institute of forensic engineering, 2018 The diploma thesis deals with the problematics of risks connected to the management of marketing tools in a company. The thesis consists of three main chapters, where the second chapter deals with the theoretical basis, the third chapter evaluates the current state of the company ODRAZILOVÁ PETRA PHOTOGRAPHY with the usage of analysis based on the theoretical part of the thesis. The chapter four includes measures which serve to improve the marketing management of the company and also to eliminate the risks associated with it.
Description
Citation
ODRAZILOVÁ, P. Rizika v oblasti řízení marketingových nástrojů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2018-06-27
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Rizika v oblasti řízení marketingových nástrojů. Diplomantka na otázky oponenta odpověděla. Diplomantka na otázky komise odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO