Návrh vysoce odolného kompozitu s vysokým podílem druhotných surovin jako plniv určeného pro rekonstrukci objektů z taveného čediče

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato práce je zaměřena na vývoj vysoce odolného správkového kompozitu pro sanaci objektů nebo prvků z taveného čediče, se zaměřením na využití druhotných surovin jako plniv. Kompozit by se měl svými vlastnostmi co nejvíce přiblížit vlastnostem taveného čediče, zejména svojí chemickou a tepelnou odolností, odolností proti obrusu a vysokou pevností v tlaku a to tak, aby byl schopen odolávat náročným podmínkám průmyslového provozu.
This work is focused on the development of highly resistant repair composite for rehabilitation of objects or elements of cast basalt, focusing on the use of secondary raw materials as fillers. The composite should be as close as possible to the properties of cast basalt objects, especially by chemical and heat resistance, abrasion resistance and high compressive strength to withstand demanding industrial conditions.
Description
Citation
ČTVRTEČKOVÁ, A. Návrh vysoce odolného kompozitu s vysokým podílem druhotných surovin jako plniv určeného pro rekonstrukci objektů z taveného čediče [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavebně materiálové inženýrství
Comittee
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO