Dvoubytový rodinný dům s provozem masáží v Tečovicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem dvoubytového rodinného domu s provozem masáží v Tečovicích. Pozemek pro stavbu je svažitý. Objekt je podsklepený, kdy v suterénu se nachází provozovna masáží, garáže a technické místnosti pro jednotlivé byty. V prvním nadzemním podlaží se nachází dvě bytové jednotky pro 4člennou rodinu. Každý byt má své vlastní vnitřní schodiště. V druhém nadzemním podlaží je klidová část bytů. Konstrukční systém je z cihelných bloků Porotherm, stropy jsou skládané vložkami Miako. Dům má sedlovou střechu tvořenou novodobou hambálkovou soustavou. Krytinu tvoří pálená taška Tondach.
This bachelor's thesis deals with a design of two-flat family house with massage service in Tečovice. The land for construction is inclide. The object has a basement where are situated massage parlors, garages and technical rooms. On the first floor are two arpatments for a 4-members family. Each apartment has own staircase. On the second floor is resting part of apartments. The construction system is from brick blocks Porotherm, ceilings are folded by Miako inserts. The roof of the house is a gabled one and is made by modern collar beam system. Covering is formed by roof tile Tondach.
Description
Citation
MIKLAS, J. Dvoubytový rodinný dům s provozem masáží v Tečovicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO