Nízkoenergetické řadové rodinné domy, Okříšky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem mé bakalářské práce je návrh řadových rodinných domů, které se nachází v městysu Okříšky (kraj Vysočina), na úrovni dokumentace pro provedení stavby. Novostavba se nachází v katastrálním územní Okříšky (709778). Jedná se o dvoupodlažní, nepodsklepené objekty. Levá část je ve tvaru nepravidelného obdélníku s garáží, pravá část je pravidelný obdélník. Nosný stěnový systém je tvořen vápenopískovým zdivem se zateplením minerálním izolací, stropní systém je železobetonový se zavěšeným sádrokartonovými podhledy pro vedení TZB instalací. Střecha je navrhnuta jako plochá z materiálu měkčeného PVC s odvodem pomocí skrytých svodů ve fasádě.
The aim of this Bachelor thesis is to design low energy terraced houses in Okříšky (Vysočina region), building permission desing documentation. New building is located in cadastre unit Okříšky. The houses are two storey without a basement. The left part of house has a garage and is L-shaped. The right part is rectangle shape. The structural system of the building is consists of sand-lime bricks with thermal insulation. The floors consists of reinforced concrete slabs with suspended gypsum board ceiling where HVAC can be installed. Roof is designed as flat floor and made of plasticized PVC with roof drainage on the fasade.
Description
Citation
PILINSZKI, M. Nízkoenergetické řadové rodinné domy, Okříšky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO