Gamifikace pro podporu pořádání festivalu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením modulu do existujícího informačního systému festivalu Animefest, používajícího modulární redakční systém Drupal. Cílem tohoto modulu je za pomocí gamifikačních technik vytvořit rozhraní pro efektivní ohodnocování a oceňování uživatelů, organizátorů festivalu, a to za účelem zvýšení motivace k jejich dobrovolné činnosti a zpestření uživatelského prožitku.
This bachelor thesis deals with the creation of a new module to be used in an already existing information system used for the organization of Animefest festival. The goal of this module is to create an interface for an effective evaluation and awarding of its users, the festival organizers. This is done with the use of gamification techniques. The purpose of this project is to help increase motivation for organizers' volunteer activities and for the improvement of their user experience.
Description
Citation
DOŠLÍK, T. Gamifikace pro podporu pořádání festivalu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Dr. Ing. Otto Fučík (místopředseda) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Milan Češka, Ph.D. (člen) Ing. František Grézl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " B ". Otázky u obhajoby: Jakým způsobem souvisí citovaný zdroj [9] s popisem koncepce kaskádových stylů? V navržené struktuře databáze nejsou pro propojení tabulek použity (dnes již běžné) reference přes cizí klíče. Tabulky tedy používají datové sloupce pro uložení hodnoty souvisejících identifikátorů z jiných tabulek. Můžete toto rozhodnutí blíže zdůvodnit? V kapitole 6.3.1. je uvedeno, že uživatelům nebyl přepočet bodů jasný z "nějakého důvodu". Můžete tuto zpětnou vazbu více rozvést?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO