Detektory strukturovaných dat pro účely testování software

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem a popisem implementace nástroje pro analýzu strukturovaných dat v často používaných formátech jako je JSON nebo XML. Nástroj je jedním z mnoha dílších prvků platformy Testos, což je sada vzájemně komunikujících testovacích nástrojů. Primárním cílem této práce je vytvoření analyzátoru za účelem testování a propojení s dalšími nástroji v rámci projektu. Nástroj slouží k agregaci vstupních dat, určení váhy jednotlivých datových entit a abstrakcí skalárních hodnot.
This works is focused on design and implementation of utility for analysis of structured data of often used formats as JSON or XML. Utility is one of many components of Testos platform, which is set of testing utilities, communicating with each other. Primary goal of this thesis is creation of analysator for the prupose of testing. Utility is used to aggregate input data, determine occurence of each data entity and abstraction of its scalar values.
Description
Citation
ZNOJIL, O. Detektory strukturovaných dat pro účely testování software [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Tomáš Vojnar, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Jan M. Honzík, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Martin Čadík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Kořenek, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Smrčka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl nap řítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " D ".
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO