Interaktivní vlakový jízdní řád pro tablety

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a vývojem mobilní aplikaci pro operační systém Android. Cílem práce je implementace aplikace pro interaktivní porovnávání vlakových spojů pomocí grafikonu vlakové dopravy. Aplikace vyhledá trasy mezi zastávkami včetně přestupů a zobrazí spoje na těchto trasách v grafikonu. Ten umožňuje filtraci dat a operace posunutí a přiblížení. Data o vlakových spojích byly získány pomocí skriptu z webových služeb.
This bachelor's thesis deals with the design and development of a mobile application for Android operating system. The aim of the work is implementation of application for interactive comparison of train connections using a graphic timetable. Application finds paths between stations including transfers a shows the connections on these paths in graphic timetable. This graph supports data filtration, scrolling and zooming. Train connection data were scraped from web services using a script.
Description
Citation
KALUSEK, P. Interaktivní vlakový jízdní řád pro tablety [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Lukáš Sekanina, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Jan M. Honzík, CSc. (místopředseda) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-12
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Existují ještě další možnosti, jak by bylo možné urychlit vyhledávání spojů v databázi? Převzal jste od předchůdce (pana Uhlíře) nějaké konkrétní části jeho aplikace? Pokud ano, které to byly?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO