Informační systém pro správu projektů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práce se zabývá tvorbou webového informačního systému pro správu projektů. Výsledná aplikace by měla pomoci OSVČ nebo menším podnikatelům s organizací práce, času a koordinací lidí, kteří s nimi spolupracují. Systém, umožňuje zákazníkům vytvářet objednávky v podobě nového projektu, k němuž potom administrátor přiřazuje hlavního řešitele, který pak následně rozděluje úkoly mezi jednotlivé řešitele. Nedílnou součástí systému je také možnost online konverzace mezi registrovanými uživateli, kalendář s probíhajícími projekty a úkoly, statistiky odvedené práce a nahrávání soukromých či sdílených souborů. Webová aplikace je implementována v prostředí ASP.NET s využitím Microsoft SQL Serveru a eXpress App Frameworku od společnosti DevExpress.
This bachelor thesis deals with the creation of web-based information system for project management. The application should help a self-employed person or small businessman with the organization of the work, time, and coordination of people who cooperate with him. The system allows customers to create order in the form of a new project, to which then an administrator assigns a main worker who after that subsequently distributes tasks to other available workers. Also, an important part of the system is the option of online conversation between registered users, calendar with ongoing projects and tasks, statistics of work and recording of private or shared files. The Web application is implemented in the ASP.NET environment with using of Microsoft SQL Server and eXpress App Framework by DevExpress.
Description
Citation
SYSEL, J. Informační systém pro správu projektů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Ing. Jaroslav Zendulka, CSc. (místopředseda) Ing. František Grézl, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeněk Kotásek, CSc. (člen) Dr. Ing. Petr Peringer (člen)
Date of acceptance
2018-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " C ". Otázky u obhajoby: V kapitole 3.4 na str. 17 představujete modelový příklad použití systému. Jakou oblast podnikání jste v tomto příkladu uvažoval? Zabýval jste se i jinými, alternativními scénáři? Např. pokud zákazník nemá zájem se tímto způsobem zapojit?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO