Studie okružní křižovatky Bílinská v Teplicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem mé diplomové práce je zpracování projektové dokumentace, na úrovni studie, pro okružní křižovatku. Zájmové území je vymezeno křižovatkou ulic Lounská, Americká, Bílinská a napojením na stávající komunikaci I/13. Jedná se o křižovatku místních komunikací funkční skupiny C -obslužné s funkcí obslužnou. Přestavba stávající průsečné křižovatky na okružní má za úkol zklidnit a zpřehlednit provoz v dané lokalitě. V rámci studie jsou řešeny i komunikace pro pěší, nacházející se v okolí křižovatky. Studie je řešena ve dvou variantách napojení na stávající komunikaci I/13.
The aim of my master´s thesis is to design documentation, at the level of study, for roundabout. The area of interest is defined by the crossroad of Lounská, Americká, Bílinská streets and the conection of existing road I/13 . This is the crossroad of local roads, which are functional group C-serving with the serving function. The aim of conversion of existing crossroad on the roundabout is to calm and clarify the traffic in the locality. There are also designed comunications for pedestrians in the locality. The study is solved in two variant of conection to existing road I/13.
Description
Citation
CHLADNÝ, M. Studie okružní křižovatky Bílinská v Teplicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO