Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem podnikatelského záměru firmy SITEC, s.r.o., která je vlastněná nadnárodní společností GlobSol Corporation. Cílem této práce je na základě analýz posoudit podnikatelský projekt, zaměřený na definici předpokladů pro rozšíření podnikatelských aktivit firmy a doporučit případně zamítnout jeho realizaci. V současnosti se firma zabývá projekty v oblasti vývoje software převážně se zaměřením na telekomunikační systémy a jejich testováním. Jedním z hlavních cílů firmy do dalšího období je vyprofilovat se i v oblasti systémové integrace. Práce tedy hodnotí předpoklady tohoto podnikatelského záměru a posuzuje jejich rizika.
This master thesis deals with a proposal of a business plan of SITEC, s.r.o. - the company owned by international corporation GlobSol Corporation. The aim of this study is to analyze and consider the business plan. It is focused on preconditions definition of possible enhancement of the company’s business activities and finally to recommend or refuse the realization. The company is oriented on software development of telecommunication projects and wants to enhance its activities to the area of system integration. This study evaluates preconditions of this business project and considers the risks.
Description
Citation
VOJÍŘ, L. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Ing. Jan Hejátko, CSc. (předseda) doc. Ing. Jan Solař, CSc. (místopředseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. (člen) Ing. Jaroslav Rompotl (člen)
Date of acceptance
2008-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO