Koncepce terénních vozidel UTV

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Rešeršní práce, která se zabývá konstrukcí a uspořádáním jednotlivých komponent terénních vozidel UTV. Komponenty jsou hodnoceny z hlediska jízdných, komfortních a cenových vlastností v jednotlivých kapitolách práce. Práce čerpá informace hlavně z publikací věnovaných součástem automobilů a z oficiálních brožur výrobců vozidel UTV. V této práci jsou konkrétní vozidla zmíněná spíš okrajově, hlavní část práce pojednává o vhodnosti jednotlivých konstrukcí pro konkrétní podmínky.
Review article, which is concerning about constructions and arrangements of particular components of utility terrain vehicles. Components are being judged in terms of driving, comfort and value attributes in particular chapters of this thesis. Thesis gains its information mainly from publications about automotive components and official manufacturer brochures. Individual vehicles are mentioned just marginally in this thesis, because the main part of thesis deals about suitability of particular constructions for concrete conditions.
Description
Citation
BÉREŠ, M. Koncepce terénních vozidel UTV [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
doc. Ing. Pavel Novotný, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Kaplan, CSc. (místopředseda) Ing. Ondřej Blaťák, Ph.D. (člen) Ing. David Kollhammer, Ph.D. (člen) prof. Ing. František Bauer, CSc. (člen)
Date of acceptance
2012-06-11
Defence
V úvodu obhajoby závěrečné práce student seznámil komisi s obsahem své závěrečné práce a závěrz, ke kterým dospěl. V návaznosti na posudek oponenta zodpověděl otázky oponenta a nálsledující otázky členů zkušební komise: 1. Vysvětlete konstrukční uspořádání diferenciálu a jeho funkci. 2. Jaký je princip funkce uzávěrky diferenciálu? 3. Jak je kontrukčně uspřádán variátor a jaká je jeho funkce? 4. Jaký vliv má použití elektrického pohonu na hmotnost uváděných vozide|?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO