Návrh projektu "Multimediální portál pro školy JMK" financovaný v rámci programů ESF

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na vypracování návrhu projektu týkajícího se využití multimédií na základních a středních školách. Specifikuje podmínky a požadavky podnikatelům, kteří realizují svůj podnikatelský záměr v oblasti rozvoje školství a multimédií. Obsahuje dokument přípravy pro žádost o financování, která má podpořit školy v Jihomoravském kraji v rozvoji multimédií ve výuce.
This thesis focuses on the development proposal on the use of multimedia in primary and secondary schools. It specifies the conditions and requirements of entrepreneurs, who implement their business plan for development education and multimedia. Includes document preparation for applying for funding to support schools in the South Region in the development of multimedia in teaching.
Description
Citation
HARÁSKOVÁ, M. Návrh projektu "Multimediální portál pro školy JMK" financovaný v rámci programů ESF [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Pavla Břečková, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO