Optimalizace procesu dopravy a skladování materiálu pro výrobu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na optimalizování dopravy materiálu, následná manipulace s materiálem a uskladnění ve výrobním podniku ZKL Brno a.s. Na začátku práce je rozebrána teorie k dané problematice, ve které jsou vysvětleny základní i odborné pojmy a vybrané metody analýzy. V další části je uveden současný stav dopravy a skladování materiálu ve firmě. V Poslední části jsou předneseny návrhy řešení k zlepšení nalezených problémů a nedostatků.
The purpose of this research was to investigate the material flow and logistics related to the ZKL Brno a.s. The thesis undertakes an extensive review of literature related to the ZKL Brno industry and its operations management. More specifically it seeks to critically analyse the company’s supply chain, just in time production as well as stock control. According to the findings presented within the thesis, many results were in line with the literature review and further adding weight to the general operations management theory. Nevertheless a number of issues were encountered and through further analyses the thesis disclosed a number of areas suitable for academically justifiable improvements.
Description
Citation
BOŠTÍK, P. Optimalizace procesu dopravy a skladování materiálu pro výrobu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Ing. Marek Štroner, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO