Studie řízení zásob v obchodní organizaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na studii a optimalizaci řízení zásob v obchodní organizaci. V teoretické části jsou charakterizovány základní pojmy týkající se řízení zásob. V praktické části se zaměřím na analýzu současného stavu zásob, třídění zásob, analýzu činnosti dodavatelů. Na základě analýzy současného stavu stanovím nedostatky a navrhnu řešení těchto nedostatků. Tento návrh povede k efektivnějšímu řízení zásob v dané organizaci.
This thesis focuses on the study and optimization of inventory management in the business organization. There are characterized basic concepts related to inventory management in the theoretical part. The practical part will focus on the analysis of stocks, sorting inventory and analysis of business suppliers. Based on the analysis of the current state I will set shortcomings and suggest solutions to these shortcomings. This proposal will lead to more effective inventory management in the organization.
Description
Citation
VALČÍKOVÁ, K. Studie řízení zásob v obchodní organizaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) JUDr. Ilona Rašovská (místopředseda) doc. Ing. Romana Čižinská, Ph.D. (člen) Ing. Marie Jakubcová, Ph.D. (člen) Ing. Vilma Svojanovská (člen)
Date of acceptance
2012-06-20
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO