Podnikové komunikační a informační webové portály

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá analýzou a definicí požadavků pro implementaci vhodného komunikačního a informačního webového portálu pro podnik OR-NEXT spol. s r.o., který se zaměřuje na implementace informačních systémů QI a Lawson M3, systémovou integraci obecně a poskytování poimplementačních služeb. Portál zdokonalí komunikaci se zákazníky a zjednoduší a zrychlí podnikové procesy týkající se správy zákaznického portfolia a zákaznických požadavků.
This diploma‘s thesis deals with the analysis and definition of the requirements for the implementation of a suitable communication and information web portal for OR-NEXT spol. s r.o., an IT business. The company focuses on the implementation of information systems (QI and Lawson M3), system integration in general and with providing post-implementation services. The portal will improve communication with customers and both simplify and speed up business processes on the management of customer portfolios and customer requirements.
Description
Citation
HRBATOVÁ, G. Podnikové komunikační a informační webové portály [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. Lenka Černohorská, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO