HORÁČEK, L. Nefiltrační aplikace s proudovými a napěťovými konvejory [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.

Posudky

Posudek vedoucího

Mišurec, Jiří

Při řešení bakalářské práce student vyvíjel značnou snahu, využíval konzultací a snažil se k řešení přistupovat samostatně. Některé problémy se však ukázaly trochu nad studentovy síly, nicméně v rámci svých schopností se snažil odevzdat dobrou práci. I když vlastní práci nemohu považovat za vynikající, je zcela nepochybné, že přínos pro studenta je velký. Zadání práce považuji s drobnými výhradami za splněné.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 45/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 19/20
Formální zpracování práce C 14/20
Využití literatury C 7/10
Navrhovaná známka
B
Body
85

Posudek oponenta

Herencsár, Norbert

Student Lukáš Horáček ve své práci simuloval a prakticky ověřil vlastnosti usměrňovače, funkčního měniče a integrátoru s použitím proudového konvejoru CCII-. Teoretická i odborná úroveň práce je dobrá, ale student blíže neuvádí na základě čeho přišel na daná zapojení. Např. u diodového funkčního měniče postrádám jakýkoli teoretický základ a způsob výpočtu pasivních prvků. Výsledky měření jsou diskutabilní vzhledem k tomu, že student místo CCII- využíval CCII+. Po formální stránce vytýkám nízkou kvalitu obrázků a text v několika případech není formátován do bloku. Skutečnost, že se o napěťových konvejorech je zmíněno pouze okrajově považuji za částečné nesplnění zadání, celkově ale práce splňuje požadavky kladené na bakalářskou práci a doporučuji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání C 15/20
Odborná úroveň práce B 40/50
Formální zpracování práce C 7/10
Interpretace výsledků a jejich diskuse B 16/20
Navrhovaná známka
C
Body
78

Otázky

eVSKP id 14081