PAJPACHOVÁ, V. Koncepce ochrany obyvatelstva do roku 2020 a její možný odraz ve výuce na základních a středních školách [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Novák, Jaromír

Slečna Pajpachová zpracovala svou práci velmi odpovědně. Použila značné množství zdrojů. Prokázala znalosti problematiky tématu. Téma práce aktuální. Cíl práce splněn. Projevuje své vlastní názory a tvůrčí přístup. Zpracování a výsledky dotazníkového průzkumu jsou využity v jejích návrzích. Logická struktura práce je velmi dobrá. Formulované návrhy a závěry jsou přínosné. Lze je v teori i praxi tématu využít. Formální i grafická stránka práce je na požadovaném úrovni. Ve Vyškově, dne 11.5.2012

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Studium literatury a její zpracování A
Využití poznatků z literatury A
Kvalita zpracování výsledků A
Interpretace výsledků, jejich diskuse B
Závěry práce a jejich formulace A
Využívání konzultací při řešení práce B
Celkový přístup k řešení úkolů A
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Mika, Otakar Jiří

Studentka splnila požadavky zadání své BP výborně. Logické členění její zdařilé práce je velmi dobré. Studentka prokázala velmi dobrou až výtečnou znalost tématu své BP, kvalita jejích výsledků je výborná. Rovněž tak interpretace výsledků a jejich diskuse je výborná. S literaturou studentka pracovala rovněž výborně - uvádí celkem 23 literárních zdrojů, které cituje v souladu s platnou normou. Úroveň jazykového zpracování BP a používána spisovná čeština je bez připomínek. Formální úroveň BP studentky je výborná. Její práce obsahuje jak dotazníkový průzkum, tak i celkem ucelený, promyšlený a reálný návrh na možné řešení současného ne příliš utěšeného stavu. Závěry práce formuluje studentka velmi dobře a její již zmíněné jak vlastní cenné návrhy, tak i výsledky dotazníkového průzkumu jsou plně využitelné v současné společenské praxi. Navíc se domívám, že odborný potenciál této BP je tak vysoký a kvalitní, že by bylo užitečné připravit studentkou a vedoucím práce odborný článek nebo sdělení pro některý odborný časopis v České republice.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Logické členění práce B
Kvalita zpracování výsledků A
Interpretace výsledků, jejich diskuse A
Využití literatury a její citace A
Úroveň jazykového zpracování A
Formální úroveň práce – celkový dojem A
Závěry práce a jejich formulace B
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 51251