HROMÁDKO, P. Informační systém pro správu bezdrátové sítě s využitím routerboardu MikroTik [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.

Posudky

Posudek vedoucího

Malý, Jan

Práce splňuje požadované zadání beze zbytku. Výsledný systém je na vynikající úrovni a jeho praktické nasazení v reálných podmínkách to jen dokazuje. K řešení práce přistupoval student aktivně a svědomitě. Drobné výhrady mám pouze k formálnímu zpracování textu.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 50/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 20/20
Formální zpracování práce C 15/20
Využití literatury B 8/10
Navrhovaná známka
A
Body
93

Posudek oponenta

Kubánková, Anna

Diplomová práce se zabývá návrhem webového informačního systému pro správu klientů bezdrátové sítě. Student při řešení diplomové práce důkladně prostudoval teorii a splnil i požadavky na praktickou část. Grafická úprava práce je na dobré úrovni. Výhodou této práce je, že vytvořený informační systém byl nasazen do reálných podmínek a byl hodnocen uživateli systému. Chválím také podrobný a srozumitelný popis konfigurace serveru a routerboardu. Práci bych vytkla, že některé zkratky nejsou vysvětleny při prvním použití a literatura není formátována podle standardu.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A 20/20
Odborná úroveň práce A 50/50
Interpretace výsledků a jejich diskuse A 20/20
Formální zpracování práce B 8/10
Navrhovaná známka
A
Body
98

Otázky

eVSKP id 21755