ODVÁŘKOVÁ, A. Návrh komunikačního mixu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Zich, Robert

Práce je na dobré úrovni. Jednotlivé části jsou relativně vyvážené. Práce má potenciál pro reálné využití.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části C N8vrhy vychází z obecných poznatků. Z hlediska obsahu a struktury je minimální prostor věnován přínosů a zhodnocení návrhů.
Přínos a praktické využití návrhu C Návrhy vymezují rámec opatření souvisejících s konkrétní akcí. Jednotlivé části by bylo třeba v případě realizace dopracovat do detailních kroků.
Iniciativa a samostatnost při zpracování A Iniciativní a samostatný přístup.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 B Práce s literaturou a forma citací je až na drobné nedostatky na velmi dobré úrovni.
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B Nižší kvalita některých vkládaných obrázků.
Splnění cíle a rozsahu zadání C Z hlediska popisu metodiky by bylo vhodné charakterizpvat lépe vlastní dotazníkové šetření. Jednodušeji je pojata SWOT analýza.
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) A Teoretická východiska pojednávají o daném tématu v dostatečném rozsahu.
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) C Analytická část se opírá o charakteristiku aktivit firmy a dotazníkové šetření. Větší pozornost mohla být věnována konkurenčnímu srovnání a vysvětlení významu dotazníkového šetření.
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Sedlák, Milan

Navrhovaná známka
B

eVSKP id 54495