TESAŘOVÁ, H. Podnikatelský plán na rozvoj živnostenského podnikání [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Mucha, Martin

Bakalářská práce popisuje rozvoj živnostenského podnikání. Teoretická východiska jsou vhodně vymezena. Analýza současného stavu odpovídajícím způsobem charakterizuje okolí podnikatele, s jasným zhodnocením přínosů a hrozeb u vnějších vlivů a slabin a silných stránek u vnitřních faktorů. V návrhové části studentka vychází z několika navazujících etap, ve všech firemních oblastech. Tyto návrhy jsou přínosem. Vzhledem k požadavku na snížení ztráty uvedeného podnikatele se domnívám, že cíl práce byl splněn. Bakalářskou práci doporučuji k obhajobě. Otázka: Jakým způsobem je zajištěno, že při postupném snižování provizí společnosti, která nyní objednává výrobu kuchyňských linek nedojde v budoucnu k omezování těchto objednávek?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části C
Přínos a praktické využití návrhu B
Iniciativa a samostatnost při zpracování A
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 B
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B
Splnění cíle a rozsahu zadání B
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) B
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) B
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Mráček, Pavel

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Úplnost vypracování B
Zvolený přístup k řešení cíle práce B
Úrověň zpracování práce (originalita, zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) B
Obtížnost a správnost řešení B
Přínos a praktické využití návrhu B
Odborná jazyková úrověň B
Písemná a grafická úprava A
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 54479