PAVELKOVÁ, D. Návrh opatření pro posílení konkurenceschopnosti firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Zich, Robert

Celkově velmi dobře zpracovaná práce s vyváženou teoretickou a praktickou částí. Studentka jednoznačně prokázala získané znělosti a schopnost je aplikovat.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Iniciativa a samostatnost při zpracování A Aktivní a samostatný přístup. Optimální využívání možnosti konzultací.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 B Drobné nedostatky v označování zdrojů. V některých částech analýzy mohly být zdroje uvedeny jasněji. Celkově jsou zdroje uváděny v přiměřené míře a nelze konstatovat, že by nějaké zásadní údaje chyběly.
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) A Velmi dobře volené teoretické zaměření. Obsahuje i některé méně tradiční pohledy.
Odborná úroveň navrhované části A Návrhy jsou jasně strukturované a vhodně využívají odbornou metodiku. Jasně jsou definovány východiska a cíle návrhů. Vhodně je vymezen i způsob realizace, přínosy návrhů a předpoklady jejich realizace.
Přínos a praktické využití návrhu A Práce je dobře rozpracována a prakticky použitelná. Lze předpokládat, že realizace návrhů bude pro firmu přínosem.
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň A Práce má dobrou formální úpravu a vhodně zvolenou grafiku.
Splnění cíle a rozsahu zadání A Cíl a rozsah zadání byl splněn v odpovídajícím rozsahu.
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) A Analýza je velmi dobře rozpracovaná, pracuje z různými metodami a různými zdroji informací. To zásadním způsobem zvyšuje vypovídací schopnost analýzy. Pozitivně lze hodnotit souhrnnou formulaci závěrů analýzy.
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Hánlová, Lenka

Navrhovaná známka
A

eVSKP id 54487