JANČOVÁ, K. Změna formy živnostenského podnikání [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Koráb, Vojtěch

Jedná se o poctivě zpracovanou bakalářskou práci s velkou šancí na využití v podnikové praxi. K práci nestanovuji žádné doplňující dotazy.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části B Návrhová část práce je zpracována pečlivě, s využitím dostupných teoretických znalostí a výsledků analytické části práce.
Přínos a praktické využití návrhu B Závěry a doporučení práce se dají s velkou pravděpodobností využít v podnikové praxi.
Iniciativa a samostatnost při zpracování A Studentka byla při zpracovábní práce značně samostatná a přiměřeně iniciativní.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 B V práci mohlo být využito více anglických literárních zdrojů.
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň A Formálně a graficky je práce vypracována na vysoké úrovni.
Splnění cíle a rozsahu zadání A Cíle práce byly splněny beze zbytku.
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) B Teoretická část práce je zpracována poctivě. Platí připomínka k zařazení anglické literatury.
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) B Analytická část práce je zpracována správně. V některých částech však málo kriticky.
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Sýkorová, Salome

Navrhovaná známka
B

eVSKP id 54412