GARAI, S. Návrh a realizace systému pro správu obsahu www stránek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.

Posudky

Posudek vedoucího

Lambertová, Petra

Student pracoval samostatně a některé z dílčích výsledků práce konzultoval. Zadání práce považuji za splněné. Z formálního hlediska mohu vytknout pouze pár překlepů a absenci citací v některých částech.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 50/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 20/20
Formální zpracování práce A 18/20
Využití literatury B 8/10
Navrhovaná známka
A
Body
96

Posudek oponenta

Polívka, Michal

Úkolem pana Garai v jeho bakalářské práci bylo navrhnout a realizovat systém pro správu obsahu www stránek. S současné době jsou tyto systémy často poptávány, což je postupně spojeno i s jejich rostoucí nabídkou. Přesto je pohled pana Garai na problematiku užitečný a v několika ohledech i originální. Systém, který pan Garai navrhl je z hlediska pedagogického a edukativního promyšlený. Pan Garai prokázal, při návrhu, vysokou míru profesionality. Práce pana Garai je přehledná, dobře strukturovaná a svým obsahem odpovídá zadání. Předložený text pana Garai je postižen drobnými grafickými nedostatky, což má minimální dopad na celkový dojem. Práci pana Garai hodnotím celkově jako výbornou a navrhuji A/93.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A 20/20
Odborná úroveň práce A 45/50
Interpretace výsledků a jejich diskuse A 20/20
Formální zpracování práce B 8/10
Navrhovaná známka
A
Body
93

Otázky

eVSKP id 14019