MINÁRIK, P. Laboratorní úloha kartového přístupového systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.

Posudky

Posudek vedoucího

Burda, Karel

Zadání práce bylo splněno na výborné úrovni. Student navrhl, zdokumentoval a prakticky ověřil laboratorní úlohu kartového přístupového systému. Při řešení zadání student prokázal vysokou míru samostatnosti a iniciativy a rovněž prokázal schopnost samostatné práce s literaturou. Po formální stránce jsem v práci neshledal významnější nedostatky.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 50/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 18/20
Formální zpracování práce C 15/20
Využití literatury A 10/10
Navrhovaná známka
A
Body
93

Posudek oponenta

Kyselák, Martin

Student ve své práci popisuje možnosti přístupových systémů, jejich části a možnosti. V šesté kapitole je kásledně představena nová laboratorní úloha obsahující podrobný návod, obrazovou dokumentaci a schéma zapojení. Veškeré prvky systému jsou přehledně popsány včetně jejich obsluhy. Práce je velmi přehledná, dobře členěná a komplexní. Student však mohl vložit vytvořený návod k laboratorní úloze do přílohy bakalářské práce a ušetřené místo využít například ke srovnání různých systémů, jejich výhod a nevýhod a případných příkladů použití. Zadání bylo splněno a proto doporučuji práci k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A 20/20
Odborná úroveň práce A 45/50
Interpretace výsledků a jejich diskuse A 20/20
Formální zpracování práce C 7/10
Navrhovaná známka
A
Body
92

Otázky

eVSKP id 14065